Werken bij ons

Het Weeshuis is een veelzijdige ontmoetingsplaats, voor iedereen die iets verder van de arbeidsmarkt afstaat, waar werk en plezier in harmonie samenkomen. Daar waar de begeleid ontdekkend leren en eigen initiatiefmodel arm in arm samen gaan. Wij gaan samen met jou kijken naar je doelen en vaardigheden om het verder te ontwikkelen en uit te breiden.

“Het beste uit jezelf halen”

Het Weeshuis valt onder Philadelphia Zorg Noordwest. Dagelijks werken er ongeveer twintig personen die iets verder van de arbeidsmarkt afstaan, onder leiding van professionele medewerkers in de horeca, touwslagerij en glasatelier.

Als je bij ons wilt werken is het nodig dat je een indicatie voor dagbesteding hebt. We zoeken nog mensen voor:

Medewerker bediening in de horeca

Je vindt het leuk gasten te bedienen en je werk zo te doen dat de gasten het naar hun zin hebben. Je bent vriendelijk, je ziet er verzorgd uit en wilt precies werken.

Medewerker keuken

Je helpt in de keuken taarten bakken, lunch voor bereiden en soms diners te koken. Je vindt hygiene heel belangrijk, kan goed proeven en werkt precies.

Medewerker hout

Je houdt van hout! Je wilt precies werken en bent niet bang met gereedschap om te gaan. Je wilt je aan de strenge veiligheidseisen houden.

Medewerker touw

Je houdt van knopen en vindt het leuk dat het maar doorgaat en doorgaat met knopen. Dat doe je graag, want je weet wat voor mooie hangmat er tevoorschijn komt als je klaar bent met knopen. Een veelzijdig atelier waar samengewerkt wordt aan verkoopbare producten.

Medewerker textiel

Je vindt het leuk om met stof te werken. Dat kan achter de naaimachine of met haken, breien en borduren. Het is net waar je voorkeur naar uitgaat.

Medewerker glas

In het glas moet je precies werken. Als het glas nog niet gesmolten is moet alles stil blijven liggen. Verder willen we graag dat je op je veiligheid let; het blijft glas waar we mee werken.

In het glas kun je zelf ontwerpen of kun je uit een “bouwpakket”werken. Die |”bouwpakketten”gebruiken we bijvoorbeeld als er een besteliing is.

Wat een mogelijkheden! Het is ook mogelijk om verschillende dingen te doen: bijvoorbeeld 3 dagen in de horeca en 2 dagen in het touw.

Wil je meer weten over een van deze banen of heb je al een keuze gemaakt en wil je bij ons aan de slag? Neemt dan contact op met m.bleeker@philadelphia.nl, 0299-653642.