Taart & theetuin

Zo rond 1840 kreeg Anna, de zevende hertogin van Bedfort, tegen drie uur honger en ze kon niet wachten tot het diner. Er werd een lichte maaltijd voor haar gemaakt waar ze thee bij dronk. Het idee sloeg zo goed aan dat iedereen om drie uur thee begon te drinken. Deze afternoon tea is inmiddels uitgebreid tot een high tea met tal van zoete en hartige gerechten. Het Weeshuis houdt deze traditie graag in ere!

En wat is een mooiere plek om van een high tea te genieten dan onze theetuin? Binnen in het Weeshuis misschien, waar je je een paar eeuwen terug in de tijd waant.

Misschien kom je niet voor de high tea, maar voor lunch of een kopje koffie of thee met iets lekkers. Wat het ook is, je bent van harte welkom bij Het Weeshuis en in onze theetuin!

Versgebakken appeltaart en verschillende andere taarten, knapperige koekjes, heerlijke cake… We maken alles zelf. Ook de broodjes voor de lunch worden met veel liefde en aandacht bereid.

Taart voor thuis
Taarten en koekjes kun je ook bestellen voor thuis. Als dat geen goed nieuws is. Eenpersoonstaarten om het leven te vieren, frisse cheesecake, overheerlijke worteltaart, appeltaart om je vingers bij op te eten en knapperige koekjes. Loopt het water je al in de mond? Snel bestellen dan maar! Doe even een belletje naar 0299 – 65 36 42.

High tea
De high tea kost € 26,00 p.p. en kan worden geboekt bij een groep van minimaal 12 personen. Er zijn drie gangen:

  • De eerste gang bestaat uit drie heerlijke belegde, hartige broodjes.
  • De tweede gang is een scone met jam en mascarpone. Allebei huisgemaakt natuurlijk.
  • De derde en laatste gang is een goed gevulde etagère met petitfours en chocolade.

Uiteraard is bij dit arrangement de thee en koffie onbeperkt en bij de prijs in begrepen. Smullen maar!

Lunch

De lunch kost € 17,50 p.p. bestaat uit:

  • een kopje soep van de dag
  • assortiment luxe broodjes, belegd met onder andere vleeswaren, kazen en diverse huisgemaakte salades
  • Drankje naar keuze van de kaart
  • Bakkie koffie/ cappuccino of thee.

Reserveer jouw high tea of lunch!