Medewerkers

Ben je op zoek naar een toffe baan in de horeca of op het creatieve vlak? Welkom bij Het Weeshuis!

Het Weeshuis valt onder Philadelphia Zorg. Dagelijks werken er ongeveer twintig medewerkers die iets verder van de arbeidsmarkt afstaan onder leiding van professionele begeleiders.

Ontdekken
Ontdekken, dat staat centraal in onze begeleiding. Jou laten ontdekken wat je allemaal kunt. Dat je meer kunt dan je dacht! Dat ontdekken gaat in kleine stapjes. Je mag veel zelf doen, ook al vind je dat eerst misschien best spannend. Door het zelf te doen en te blijven oefenen, ontdek je opeens ‘ik kan het‘.

Medewerker horeca
Je houdt ervan je gasten te verwennen. Met lekker eten of door je gastvrijheid. Dan past werken in de horeca echt bij jou. Dat kan in de bediening.

In de bediening doe je je werk zo dat de gasten het naar hun zin hebben. Je bent vriendelijk, je ziet er verzorgd uit en wilt precies werken. Als je in de horeca werkt, is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken.

Medewerker Atelier
Je houdt van creatief bezig zijn. Lekker met je handen aan de slag. Lijkt het je leuk om met glas, touw of stof te werken? Kun je het al of wil je het graag leren? Dan is werken in Atelier echt iets voor jou.

Met glas moet je precies werken. Als het glas nog niet gesmolten is, moet alles stil blijven liggen. Verder willen we graag dat je op je veiligheid let; het blijft glas waar we mee werken. Maar als je dan eenmaal aan de slag bent, oei, wat een mooie dingen worden er dan gemaakt!

In het touwatelier kijken we naar wat jij kunt en daar ga je mee aan de slag. Misschien maak je wel een prachtig springtouw!

En ga je werken met stof, dan kan dat achter de naaimachine of met haken, breien en borduren. Werken met stof is lekker veelzijdig.

Wat kies jij?
Je kunt kiezen voor horeca of voor Atelier, maar ook voor een mix daarvan. Je krijgt altijd een weekplanning op maat, zodat je precies weet wat er van je verwacht wordt. Als je bij ons wilt werken, heb je een indicatie voor dagbesteding nodig.

Wil je meer weten over een van deze banen of weet je al dat je bij ons aan de slag wilt? Neemt dan contact op met m.bleeker@philadelphia.nl, 0299-653642.